MASSATGE TAILANDÈS

thai-traditional

Què és el massatge tailandès terapèutic?

El massatge tailandès és una antic art de massatge desenvolupat pels monjos budistes a Tailàndia fa 2.500 anys. Utilitza l’estirament passiu i la pressió suau a les línies d’energia del cos per augmentar la flexibilitat, alleujar la tensió muscular i articular també equilibra els sistemes energètics del cos. Com que el massatge tailandès es realitza completament vestit, es recomanat a persones que se senten incòmodes amb la nuesa.

És un antic art de curació que alleuja el mal d’esquena i allibera la tensió muscular. L’èmfasi és en l’harmonització del cos sencer, el massatge alterna entre les postures de ioga assistides i l’acupressió: prement els punts del sensib (línies meridianes) amb el polze o la mà.

Recomanem el massatge tailandès a totes aquelles persones que busquen un massatge amb estiraments per reduir i alliberar tensió muscular i augmentar la circulació sanguínia.

Dóna una ullada al menú i demana cita!

El massatge tailandès neix d’una influència significativa de les antigues tradicions ayurvèdiques de l’Índia, de la pràctica mèdica. La medicina ayurvèdica és una forma holística de curació, té un paper integral en la pràctica tant de l’hinduisme com del budisme Therevada.

Els monjos i practicants similars de la curació van transmetre les tècniques ayurvèdiques a Tailàndia fa 2.500 anys, donant així a llum el meravellós fenomen que és el massatge tailandès.

A diferència dels estils de massatge occidental, la versió tailandesa se centra en els punts de circulació i pressió, promovent la salut interna i la flexibilitat muscular. El tractament sovint comença amb els peus i es mou gradualment cap amunt al cap. El cos està disposat suaument en quatre posicions (cara avall, cara amunt, costat i posició asseguda), que permet al massatgista fer una varietat d’exercicis.

Les compressions rítmiques, el rodament de les extremitats i el balanceig suau són mètodes de massatge tailandès emprats per relaxar i reajustar energies al cos. S’apliquen  pressions diferents a les línies d’energia (o “Sen”) al llarg del cos d’acord amb els principis ayurvèdics d’equilibrar l’energia.

Colzes, peus, genolls i avantbraços s’utilitzen per executar certes pinzellades i manipulacions, fent que l’experiència sigui bastant física per a ambdues parts.

tripious_activity_3622224

En els sistemes de curació oriental i occidental, el concepte de mantenir l’equilibri es considera crucial per a una bona salut. Les línies “Sen” es consideren passos d’energia, i es corresponen amb els vasos sanguinis del cos.

El massatge tailandès actua com un estimulant extern per produir efectes interns específics dins del cos, tant alliberant energia com a obstrucció i preservant la salut i l’harmonia. A causa del seu èmfasi en el treball corporal, l’expressió articular i la respiració profunda, el massatge tailandès sovint es considera comparable al ioga.

Dóna una ullada al menú i demana cita!