MASSATGE TAILANDÈS

thai-traditional

El massatge tailandès neix d’una influència significativa de les antigues tradicions ayurvèdiques de l’Índia, de la pràctica mèdica. La medicina ayurvèdica és una forma holística de curació, té un paper integral en la pràctica tant de l’hinduisme com del budisme Therevada.

Els monjos i practicants similars de la curació van transmetre les tècniques ayurvèdiques a Tailàndia fa 2.500 anys, donant així a llum el meravellós fenomen que és el massatge tailandès.

A diferència dels estils de massatge occidental, la versió tailandesa se centra en els punts de circulació i pressió, promovent la salut interna i la flexibilitat muscular. El tractament sovint comença amb els peus i es mou gradualment cap amunt al cap. El cos està disposat suaument en quatre posicions (cara avall, cara amunt, costat i posició asseguda), que permet al massatgista fer una varietat d’exercicis.

Les compressions rítmiques, el rodament de les extremitats i el balanceig suau són mètodes de massatge tailandès emprats per relaxar i reajustar energies al cos. S’apliquen  pressions diferents a les línies d’energia (o “Sen”) al llarg del cos d’acord amb els principis ayurvèdics d’equilibrar l’energia.

Colzes, peus, genolls i avantbraços s’utilitzen per executar certes pinzellades i manipulacions, fent que l’experiència sigui bastant física per a ambdues parts.

Dóna una ullada al menú i demana cita!

tripious_activity_3622224

En els sistemes de curació oriental i occidental, el concepte de mantenir l’equilibri es considera crucial per a una bona salut. Les línies “Sen” es consideren passos d’energia, i es corresponen amb els vasos sanguinis del cos.

Les pràctiques tradicionals de curació tailandesa suggereixen que quan les línies”Sen” es bloquejen, l’energia creix estancada i el cos perd el seu equilibri, donant lloc a diverses malalties.

El massatge tailandès actua com un estimulant extern per produir efectes interns específics dins del cos, tant alliberant energia com a obstrucció i preservant la salut i l’harmonia.

A causa del seu èmfasi en el treball corporal, l’expressió articular i la respiració profunda, el massatge tailandès sovint es considera comparable al ioga. La pràctica moderna de ioga inclou sovint elements tradicionals intrínsecs en la religió oriental, incloent-hi la filosofia espiritual, postures dissenyades per mantenir el cos en forma i diverses facetes de la meditació.

Aquests elements s’adapten a vegades per satisfer les necessitats dels professionals no religiosos, que poden ser atrets pel ioga per la seva utilitat com a tècnica de relaxació o per mantenir-se en forma.

Anuncis