MASSATGE AYURVEDA

La paraula Ayurveda està traduïda literalment com “la Ciència de la Vida”,  “Ayu“, que significa vida i el sentit “veda”.

Beneficis del massatge:

– Ajuda a alleujar i prevenir reaccions negatives a l’estrès.
– Dóna vitalitat i energia.
– Elimina el cansament
– Fa que el cos sigui flexible i ajudi a tonificar els músculs.
– Retarda els signes d’edat avançada, incloent-hi les arrugues hidratant la pell.
– Fa que la pell brilli i millori la seva aparença general.
– Pacifica el sistema nerviós i indueix el son.
– Mobilitza les toxines i les porta a l’intestí per eliminar-les.

El massatge ayurveda ofereix molts avantatges. Si es fa al matí, us ajudarà a començar tranquil·lament, cosa que és essencial per mantenir l’equilibri. Quan es faci a la nit, promou una nit de descans.

Dóna una ullada al menú i demana cita!

Rebràs els beneficis òptims si tens una continuitat o hàbit de rebre aquest massatge o a casa t’untes d’oli amb auto massatge. Com que la qualitat de Vata és seca i freda, un massatge càlid i amb oli proporciona un equilibri ideal per als tipus Vata, notarás una major salut i vitalitat. El massatge alleuja el sistema nerviós i el sistema endocrí, ja que la pell produeix hormones endocrines. Rejoveneix la pell, promovent un aspecte jove. També elimina les toxines i tonifica els músculs.

Generalment es recomana l’oli de sèsam per el massatge Ayurveda ja que ajuda a equilibrar les tres doshas. El sèsam és ideal per a Vata. El coco funciona bé per a Pitta. L’oli d’oliva és beneficiós per equilibrar Kapha. Tot el massatge requereix només 2 unces d’oli per persona.

Oli per massatge recomanats segons Dosha:

Vata – Oli de Sèsam, Ametlla i Castor
Pitta – Oli de Cocoi gira-sol
Kapha – Oli d’Oliva, blat de moro i mostassa

mssage abhy

La medicina Ayurveda diu que el cos humà és untuós per naturalesa. Així, quan hi ha sequedat, es produeix un dany en els teixits i una alteració de la fisiologia del nostre cos. La raó és simplement que la sequedat agreuja Vata Dosha,  és la més poderosa de totes les doshas té un efecte perjudicial en les funcions del cos. La millor substància per contrarestar la sequedat i equilibrar Vata és l’oli. Per tant, el nostre cos necessita una dosi regular d’oli per reduir la sequedat i mantenir-lo en marxa i actuar en nivells òptims.

Per això, es recomana el Massatge Abhyanga.

Aquesta antiga ciència índia és una modalitat curativa ben coneguda a tot el món, i és, de fet, una reconeguda ciència mèdica en països com Índia i Suïssa. És útil fins i tot després de diagnosticar una malaltia o un desequilibri, la medicina Ayurveda també ajuda a prevenir malalties i promou el benestar a través de la dieta proactiva i les pràctiques d’estil de vida. El massatge ayurveda és un dels secrets més ben guardats de l’Índia antiga. Més de 5.000 anys d’investigació empírica han perfeccionat el massatge ayurvèdic en un art sublim i, no obstant això, molts encara no l’han provat. El massatge ayurveda normalment forma part d’un programa curatiu Ayurveda més complet, també s’aconsella simplement per al plaer d’un massatge corporal profundament relaxant.

Dóna una ullada al menú i demana cita!