Eshana

La meva experiència

La recerca interna sempre ha estat estretament relacionada amb el cos a través del Ioga, la dansa, la meditació i els processos interns. Nascuda en un poble del Pirineu català, a l’Alt Empordà. El meu primer contacte amb el Ioga va ser el 1999. El descobriment del sentiment i la recerca del que és subtil, es van desenvolupar intensament en els anys següents.

La pràctica de Ioga més profunda va ser al costat de Nirvan Guerra, durant 3 anys, professor que imparteix classes a Girona i voltants. Vaig conèixer l’associació Kung Fu “Grulla Blanca” i vaig estudiar aquest art intensament al llarg de 7 anys. Actualment continuo la pràctica amb els companys regularment. El meu traç d’aprenentatge va des de la dansa oriental, gitana, flamenc fins a “Butoh Dance”. Vaig mudar-me a Pune l’any 2011, una ciutat del centre de l’Índia. Vaig aprendre Khathak, dansa tradicional del nord de l’Índia amb la mestra Prerana Deshpande durant 3 anys i continuo aprenent durant les meves visites a Pune. El mètode Pilates ha sigut una descoberta a través de la recerca del moviment per a la salut, gràcies a la professora Cristina Mogas certificada per la PMA, m’impulsa a aprofundir i aprendre aquest mètode.

Sóc estudiant i amant del treball i l’ensenyança de Gurdjieff des de 2003 a l’actualitat, a Europa amb el mestre Instructor Uttam Módenes i a Pune amb Gurdjieff India Foundation. Amant de les meditacions dinàmiques de Osho, visito el Resort International de Osho freqüentment i facilito sessions de massatges com a Terapeuta al Resort.

El contacte amb el cos i l’exploració sensorial a través del massatge han estat presents durant tot el meu recorregut. La meva aspiració a treballar amb altres persones a través del massatge sorgeix amb molta intensitat. Explorant el tacte conscient amb la meditació i amb l’estudi de diverses tècniques orientals traço un camí a través del cos.

Certificada en massatge terapèutic tailandès i massatge de peus tailandès per l’escola de massatge thai SHIVAGAKOMARPAJ a The Old Medicine Hospital a la ciutat Chiang Mai, Tailàndia. Certificat de Ayurveda Massatge & Terapia Panchakarma i Avançat massatge amb els peus a School Ayurveda and Panchakarma a Kannur, Kerala. També certificada com a Instructora del Mètode Pilates Mat per la Federació Espanyola de Pilates i Taichi.