Eshana

La meva experiència

La recerca interna sempre ha estat estretament relacionada amb el cos a través del Ioga, la dansa i els processos interns. Nascuda en un poble del Pirineu català, a l’Alt Empordà. El meu primer contacte amb el Ioga va ser el 1999. El descobriment del sentiment i la recerca del que és subtil, es van desenvolupar intensament en els anys següents. L’any 2003 amb la ballarina Myriam Zsabo practicant meditació i Qkung per dansar de forma sagrada i respectuosa.

Pràctica de Ioga al costat de Nirvan Guerra durant 3 anys fins que, l’any 2004, vaig conèixer l’associació Kung Fu “Grulla Blanca” i vaig estudiar aquest art intensament fins a finals de l’any 2010, quan em vaig traslladar a Pune, Índia. Actualment continuo la pràctica. El meu traç d’aprenentatge va des de la dansa oriental, gitana, flamenc fins a “Butoh Dance” amb Rosana Barra a Barcelona. A Pune, vaig aprendre Khathak, dansa tradicional del nord de l’Índia amb la mestra Prerana Deshpande durant 3 anys. El mètode Pilates ha sigut una descoberta a través de la recerca del moviment per a la salut, gràcies a la profesora Cristina Mogas certificada per la PMA, m’impulsa a aprofundir i apendre aquest mètode. Sóc estudiant i amant del treball i l’ensenyança de Gurdjieff des de 2003 a l’actualitat, a Europa amb el mestre Instructor Uttam Módenes i a Pune amb Gurdjieff India Foundation. Amant de les meditacions dinámiques de Osho, visito el Resort International de Osho freqüentment i facilito sessions de massatges com a Terapeuta al Resort.

El contacte amb el cos i l’exploració sensorial a través del massatge han estat presents durant tot el meu recorregut. La meva aspiració a treballar amb altres persones a través del massatge sorgeix amb molta intensitat.

Certificada en massatge terapèutic tailandès i massatge de peus tailandès per l’escola de massatge thai SHIVAGAKOMARPAJ a The Old Medicine Hospital a la ciutat Chiang Mai, Tailàndia.  Certificat de Ayurveda Massatge & Terapia Panchakarma  i Avançat massatge amb el peus a School Ayurveda and Panchakarma a Kannur, Kerala. També certificada com a Instructora del Mètode Pilates Mat per la Federació Espanyola de Pilates i Taichi.

 

Anuncis