Chavitti Uzhichil-Massatge amb els peus

advanced feet m

Chavitti uzhichil és conegut popularment com a massatge de peus o de vegades massatge de corda, basat en el procediment utilitzat que consisteix en agafar-se a una corda i fer amb el massatge amb els peus.Aquest massatge de rejoveniment és centenari, amb una història molt interessant.

Beneficis de Chavitti Uzhichil

Chavitti Uzhichil és extremadament relaxant, nodreix tots els teixits del cos, des dels ossos fins als músculs. Millora la circulació  i el sistema limfàtic del cos, augmenta la immunitat del cos, rejovenint el cos i eliminant totes les toxines del cos. Aquest procediment també relaxa la ment i elimina tot l’estrès i la fatiga.

Els metges ayurvedas recomanen aquest tractament per a persones que practiquen esport, aquest massatge es una part de pràctica de les arts marcials. Molt beneficiós per el mal d’esquena, complicacions relacionades amb la columna vertebral, dolor muscular, trastorns relacionats amb els nervis i certes deformitats estructurals. Aquest procediment millora l’atenció de la ment i l’aptitud física.

Com realitzen els terapeutes aquest massatge?

El procediment consisteix a manipular hàbilment els punts energètics anomenats “marma” utilitzant una pressió controlada, variant de suau a intensa. Això millora el flux sanguini a través del cos i rejoveneix tots els seus teixits. Es tracta d’escalfar gradualment olis i aplicar-los a tot el cos.  En aquest massatge la pressió s’aplica amb els peus. Sí, els terapeutes treballen el cos dels pacients amb els peus en lloc de les mans. Aquest massatge requereix un intens enfocament i experiència, ja que cada punt marma del cos té requisits de pressió específics i ferms, alguns molt intensos. Per tant, utilitzar els peus serveix al propòsit.

Les cordes queden penjades al sostre de la sala de tractaments, de manera que el terapeuta pot equilibrar-se en la corda mentre fa un massatge al pacient estirat al terra en una posició específica que permeti un flux d’energia òptim.

Dóna una ullada al menú i demana cita!

Chavitti Uzhichil – un procediment potent.

Aquest procediment dura aproximadament una hora i mitja i sol requerir més d’una sessió, es recomana 3, 5 o 7 sessions.

Història de Chavitti Uzhichil

Chavitti Uzhichil és una forma única de massatge que es va originar a la forma de les arts marcials tradicionals de Kerala, Kalaripayattu. Kalaripayattu va ser una escola de formació per a guerrers, que els va ensenyar tècniques de defensa i ofensa. Aquesta formació té com a objectiu coordinar el cos i la ment dels guerrers per crear un intens enfocament mental i una força física. Els tractaments físics i el marma chikista són aspectes crucials de les estrictes pràctiques i protocols de recuperació de Kalaripayattu. Chavitti Uzhichil és un d’aquests procediments. Es requereix una  experiència, ja que el procés consisteix a fer massatges amd els peus a tot el cos.

Dóna una ullada al menú i demana cita!