Massatge facial de Marma: olis a base de plantes + seqüències de Kansa

 

FACE MASSAGE

Beneficis del massatge facial (Mukhabhyanga):

  • Relaxa la cara reduint l’estrès i la rigidesa
  • Evita la caiguda dels músculs i fa que la pell sigui ferma
  • Elimina les toxines facials
  • Conserva la joventut i la vitalitat generals dels teixits facials
  • Millora la vista i el funcionament dels òrgans dels sentits
  • Nodreix i millora la pell
  • Manté la cara neta, saludable i brillant
  • Estimula els nervis febles
  • Alenteix la velocitat de l’envelliment

Dóna una ullada al menú i demana cita!

Hi ha moltes avantatges amb el massatge facial observats durant els estudis de recerca que suggereixen que pot ser eficaç per alleujar l’estrès i aporta bellesa. En la investigació, es va veure que el massatge facial proporciona una sensació de frescor i rejoveniment, manté la pell suau i flexible, ajuda a millorar la textura de la pell i retarda l’aparició de les arrugues. D’aquesta manera, ajuda a erradicar les línies superficials i dóna una expressió més jove a la cara. També augmenta el flux sanguini a la pell, estimula el treball dels canals limfàtics que transporten els residus i millora el color i l’aparença general.

kansa tool

Massatge dels punts marma amb Kansa

Kansa és el metall curatiu de l’Índia. El metall Kansa és un aliatge de coure i estany. Conegut a Occident com a bronze, va ser el primer dels aliatges metàl·lics de la humanitat, i potser el més significatiu. Kansa és considerat com el metall curatiu de l’Ayurveda, la Ciència de la Salut i la Longevitat.

Els punts de Marma són estimulats pel massatge Kansa. El massatge als punts Marma donarà efectes curatius a àrees específiques del cos i la ment. Els punts marmes són zones sensibles, de manera que cal fer massatges amb cura. S’aplica una pressió constant al punt de Marma durant aproximadament 1-2 minuts. Per tonificar i reforçar els òrgans interns.

Els punts Marma es relacionen amb diversos òrgans interns, a través dels seus canals inherents a través dels quals flueix la força vital. Mitjançant l’estimulació o el massatge d’aquests punts Marma, també es poden millorar les funcions de connexió dels òrgans. Molts terapeutes utilitzen aquests punts tant per curar com per prevenir qualsevol trastorn de la salut. El massatge facial en aquests punts amb tipus específics d’olis a base d’herbes, aromàtiques o essencials es pot utilitzar com a teràpia de rejoveniment, així com per dinamitzar el cos per alleujar les malalties relacionades amb l’estrès.

Dóna una ullada al menú i demana cita!