Els punts vitals mes importants del massatge de cap Ayurveda

shiro

Beneficis per a la salut de Shiro Abhyanga (massatge de cap):

  • Millora i rejoveneix la salut del sistema nerviós central
  •  Millora la visió, els errors de refracció dels ulls i la tensió ocular
  • Alleuja el dolor, el mal de cap, la migranya, l’estrès i l’insomni
  • Relaxa els músculs i redueix la rigidesa
  • Prevé la caiguda del cabell, la caspa i estimula el creixement del cabell

La importància de Shiro Abhyanga (massatge de cap):

La ciència Ayurveda considera el cos humà com un arbre invertit, on les arrels es troben a la part superior i les branques apunten cap avall. Es considera que el cap és l’arrel, es diu que el tòrax i l’abdomen són el tronc i les extremitats són les branques.

Igual que les arrels nodreixen un arbre, el cap és el centre operatiu de tot el cos. Consisteix en el cervell que és el seient de la consciència i els òrgans dels sentits amb els quals interactuem.

S’accepta generalment que hi ha al voltant de 107 punts de Marma a tot el cos, on 12 es classifiquen com Padu Marmas (centres vitals), molts dels quals es troben a la regió del cap i del coll. Això mostra el grau crític de la regió del cap i del coll per al nostre funcionament fisiopatològic.

Dóna una ullada al menú i demana cita!

Shiro Abhyanga és un terme en sànscrit que consta de dues paraules: Shiro (cap) i Abhyanga (massatge). Shiro Abhyanga significa essencialment un massatge complet del cap, el coll i les espatlles amb olis ayurvèdics. Aquestes són les àrees més afectades per l’estrès, motiu pel qual Shiro Abhyanga és beneficiós per reduir el dolor i l’estrès en aquestes regions.

ayus