Tot el que necessites saber sobre els punts d’energia “Marma”

kalari marma

PUNTS MARMA

Els punts marma són certs punts vitals del cos. Un punt de marma és una conjuntura del cos on es reuneixen dos o més tipus de teixits, com ara músculs, venes, lligaments, ossos o articulacions i “on està el prana“. El prana és l’energia que dóna vida a l’organisme viu. Hi ha un total de 107 punts Marma al cos.

MASSATGE KALARI MARMA

El massatge Kalari Marma és una especialitat de l’Ayurveda. Implica la manipulació de 107 punts vitals anomenats marmas situats en diferents llocs anatòmics del cos. Tradicionalment es van utilitzar per jutjar el pronòstic de les lesions dels guerrers i també es van utilitzar per dirigir el flux d’energia per curar les seves ferides.

El massatge de Kalari Marma és una forma única de massatge, que neix amb la medicina ayurvèdica. El massatge Ayurveda té enormes beneficis per a la ment, el cos, la pell i el sistema immune.

El massatge ajuda al cos a assolir una constitució saludable, també aporta flexibilitat, tonicitat i agilitat  A més, el massatge pot millorar la agilitat mental i la atenció reduint la tensió i l’ estrés calmant la ment. El massatge Kalari Marma contribueix al cos a gaudir d’un estat de salut positiu. En el massatge de Kalari, el terapeuta fa servir les mans i els peus utilitzant olis. El massatgista pressiona amb els dits, el polze o els peus en alguns punts del cos. Aquests punts de pressió (punts Marma) són àrees on hi ha una alta concentració de prana.