Massatge Thai d’esquena

La lumbàlgia (dolor lumbar) és un dels problemes musculoesquelètics més comuns i costosos en la societat moderna. De setanta al 85% de la població experimentarà dolor lumbar en algun moment de les seves vides. Els defensors de la teràpia de massatge afirmen que pot minimitzar el dolor i la discapacitat, i accelerar el retorn a la funció normal.

El dolor lumbar agut o a curt termini és un problema comú que afecta la majoria de les persones en algun moment de la seva vida i els símptomes generalment duren des d’uns pocs dies fins a algunes setmanes. L’esquena és propensa a una varietat de problemes que inclouen estrès postural, distensions musculars, esquinços de lligaments, problemes de disc, ciàtica, artritis, defectes estructurals, malalties i fractures. La forma en què utilitzi o abusi de la seva esquena a la llar, el jardí o a la feina pot determinar si haurà d’aprendre a viure amb mal d’esquena.

thaijul-25

Després d’una única sessió de 45 minuts de massatge tailandès, les persones que han experimentat mal d’esquena associat amb punts gallet miofascials mostren augments significatius en la variabilitat de la freqüència cardíaca, llindar de dolor de pressió i mes flexibilitat corporal, així com disminucions significatives en la intensitat del dolor, ansietat i tensió muscular.

Aquesta sessió està dissenyada per treballar a l’esquena i les espatlles, amb l’objectiu de reduir el dolor, augmentar la flexibilitat i millorar la postura del cos. També es recomana poder implementar i combinar el tractament amb exercicis bàsics diaris per reduir el dolor.

Dóna una ullada al menú i demana cita.