Curació amb Prana

Lotus 4

Prana, la força vital del cos.

Els mestres antics creien que Prana, o força vital, tenia un efecte vital sobre el cos i la ment. Els rishis indis han ensenyat el significat de la força vital, o Prana.

Allà on sigui Prana, hi ha vida. La força vital de Prana té certs centres en el cos. Viu al cor i als centres vertebrals. El centre més alt és entre els ulls.

Una bona postura permet el flux d’energia vital sense obstrucció a la columna vertebral, i ajuda a dirigir-lo a òrgans vitals i diverses parts del cos. El Massatge tailandès porta Prana al receptor. El practicant aplica el massatge tailandès prement els punts de pressió al llarg de les línies energètiques del cos amb polzes o dits, palmes, colzes, genolls i peus.

La pressió s’exerceix sobre els vasos sanguinis, els vasos limfàtics, els ganglis limfàtics, les fibres nervioses, els músculs i els ossos. Per tant, cada vegada que es pressiona i allibera el teixit, les cèl·lules també es tensen i es relaxen. Durant la tensió, les cèl·lules es carreguen i s’activen amb oxigen. L’etapa de relaxació provoca descans a les cèl·lules, donant lloc a vitalitat i rejoveniment.

El massatge tailandès és un dels mètodes de curació i recàrrega del cos estimulant la força vital dins i obre els canals energètics per permetre que l’energia flueixi lliurement.